* صينية التورلي بالفراخ

as
* صينية التورلي بالفراخ :
---------------------------


_المقادير:
فرخة مقطعة الى 4 او 8 قطع , ملح فلفل بهارات , خضار (كوسة مقطعة دوائر - بطاطس مقطعة دوائر , جزر دوائر , بسلة , بصل مقطع صغير-فلفل اخضر رومى مقطع صغير ) ,عصير طماطم صلصة , توم مفروم , ورق لورى ومستكة سمنة او زيت 
_التحضير:
اول حاجة نعملها بعد غسل الفراخ جيدا نتبله بالملح والفلفل والبهارات
ونحضر صينية ونضع فيها كل الخضار والبصل والتوم المفروم ثم نرص عليه قطع الفراخ بالتتبيلة بتاعته
ثم نصب عليهم عصير الطماطم ونحط ورق اللورى والمستكة والسمنة ونولع البوتجاز
ثم لما تغلى نهدى النار ونغطيها كويس حتى تستوى وتشرب ميتها ثم ندخلها الفرن تحت الشواية علشان الفراخ تاخد لون وتقدم مع ارز ابيض مفلفل او رز بسمتى مسلوق 



ليست هناك تعليقات :

إرسال تعليق

سيتم عرض التعليق في حال تم موافقتة من الأدارة